Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Idag börjar finalspelet i USM i Uppsala!!!

48 lag i sex åldersklasser ska de närmaste tre dagarna spela Ungdoms-SM i handboll i IFU Arena i Uppsala.

Oavsett om du kommer vara på plats i Uppsala eller inte så kan du följa finalspelet i våra olika kanaler.

PROFIXIO
Ladda ner appen Profixio för matcher, resultat, tabeller, livescore och senaste nytt. Till Profixio >> Länk till annan webbplats.

HEMSIDAN
USM:s egen sida med nyheter, biljettinformation, lagpresentationer, information för deltagare och besökare, tips och erbjudanden från våra samarbetspartners. Till hemsidan >>

INSTAGRAM
@usmhandboll

FACEBOOK
facebook.com/svenskhandboll

HANDBOLL PLAY
Se matcherna live. Eller när du vill. Handboll Play sänder alla matcherna från finalspelet. Läs mer och registrera dig på handbollplay.se/usmhandboll >> Länk till annan webbplats.

Handboll Play kommer även följa finalspelet via sina sociala medier. Följ gärna kontot @handbollplay

BILJETTER
Slipp köerna och köp din biljett i förväg. Det finns både tredagarsbiljett och endagarsbiljett.
Köp din biljett här >> Länk till annan webbplats.

VÄSKFÖRBUD
Observera att det råder väskförbud för på arrangemanget! Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen. Undantag får också göras för personer med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna ska noggrant kontrolleras innan besökaren går in på tillställningen.

Ackrediterade lag, deltagare, domare, funktionärer, volontärer och övriga som jobbar med arrangemanget omfattas inte av väskförbudet. Detta innebär att de här kategorierna måste använda sig av spelaringången under hela finalspelet. Volontärer i den publika entrén har inte tillstånd att släppa in några väskor.

OBSERVERA att inga väskor får vara på läktaren. Detta gäller alla som befinner sig i arenan.

EVENEMANGSMÄTNING
Under det kommande finalspelet i IFU Arena genomför Svenska Handbollförbundet och Destination Uppsala en evenemangsmätning där vi gärna vill veta mer om er upplevelse av USM-finalerna samt er vistelse i Uppsala. Mätföretaget Research One kommer att vara på plats under evenemanget och genomföra en undersökning. Att delta i undersökningen är förstås valfritt, men det hade varit väldigt uppskattat om ni vill ta några minuter och besvara frågorna. På så sätt hjälper ni oss att utvecklas och bli bättre!

HEJA PÅ DITT LAG!
Ta med ditt bästa hejaklackshumör och klä dig i ditt lags färger. Vill du förhöja stämningen med trummor gäller följande;

Trummor ska godkännas av tävlingsledningen vid ankomst till arenan. Vill du ha en trumma godkänd så går du in via publikentrén, anmäler dig i receptionen för att få träffa tävlingsledningen. Antalet trummor per lag kommer att begränsas. En godkänd trumma kommer tilldelas ett intyg som ska kunna visas upp på begäran av publikvärd eller volontär. Signalhorn/tuta är inte tillåtet och kan komma att konfiskeras för återlämning vid arrangemangets slut.

Varmt välkomna till tre dagars härlig handbollsfest!

Publicerad: 2024-04-26

Senast uppdaterad: 2024-04-26

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!