Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Sista veckan för Early Bird-erbjudandet till USM finalspelet

Alla matcher i USM:s finalspel kommer att webbsändas på Handboll play. T o m den 12 april har de ett Early Bird-erbjudande för sitt All Access-abonnemang.

Se alla matcher live. Eller när du vill.

Kan du inte vara på plats på IFU Arena i Uppsala under finalspelet eller vill du se matcherna i efterhand? Passa då på att boka Early Bird-erbjudandet som gäller fram t o m fredag 12 april och enbart kostar 179 kr/månad. Efter det kostar All access-abonnemanget ordinarie pris, vilket är 229 kr/månad.

USM är de officiella svenska mästerskapen i handboll för ungdomar 14-18 år. USM startar i september/oktober varje år och runt 600 anmälda lag i de sex klasserna (flickor 14, 16 och 18 samt pojkar 14, 16 och 18) spelar mellan ett och fyra steg.

Hela tävlingen avslutas under den samlade finalhelgen som spelas i april/maj nästföljande år där 48 lag slutligen gör upp om titeln svensk mästare i respektive klass.

Finalhelgen i USM 2024 arrangeras i IFU Arena, Uppsala den 26-28 april.

Följ finalspelet

Utöver Handboll Play kan du följa finalspelet i följande kanaler;

svenskhandboll.se/finalspelet
USM:s egen sida Länk till annan webbplats. med nyheter, biljettinformation, lagpresentationer, information för deltagare och besökare, tips och erbjudanden från våra samarbetspartners.

Profixio
Ladda ner appen för livescore, matcher, resultat och tabeller.

Instagram
@usmhandboll

Facebook
facebook.com/svenskhandboll

Köp biljett till finalspelet Länk till annan webbplats.

USM

Publicerad: 2024-04-08

Senast uppdaterad: 2024-04-08

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!