Hem / Förbundet / Projekt / Ungdomstränarsymposium

Ungdomstränarsymposium

OBS! På grund av coronarestriktionerna känner vi att vi inte kan genomföra året ungdomstränarsymposium. Vi hoppas och tror på att vi kan återkomma nästa år. Ta hand om er!

Vi bjuder in till Nordens största ungdomstränarsymposium lördagen den 15 januari. En heldag med föreläsningar och praktikpass i Arena Skövde.

Varje år anordnar vi ett ungdomstränarsymposium tillsammans med Västergötlands fotbollförbund och Västergötlands Ishockeyförbund. Dagen bjuder på intressanta föreläsningar och praktiskpass anpassade för dig som är handbollstränare.

Datum: 15 januari 2022
Tid: Kl. 9.00-17.00
Plats: Arena Skövde
Kostnad: 1500 kr per deltagare 
Sista anmälningsdag: 19 december

Till inbjudan >>

Till anmälan >>

Föreläsare och instruktörer

Karin Stenros Einvall, specialpedagog med stor kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, t ex ADHD, autism och språkstörning. Hon kommer ge dig konkreta tips på hur du kan planera innehåll och möta barn och ungdomar som lätt hamnar i problemskapande situationer på träningar. Du kommer få en ökad förståelse för barn och ungdomar som uppvisar svårigheter.

Tomas Axnér, förbundskapten damlandslaget handboll. Tomas har lång erfarenhet både som spelare och ledare som idag har lett honom till uppdraget som förbundskapten. Han kommer prata om sin syn på ledarskap och sin egen ledarfilosofi. På sitt praktiska pass kommer han fokusera på hur man bygger upp övningar utifrån olika positioner.
Johan Öhlund är handbollsinstruktör på idrottsgymnasiet i Västerås samt målvaktstränare i Irstas damlag. Utöver detta är han målvaktsinstruktör för Svensk Handbolls tränarutbildningar och målvaktstränare för U17-landslaget flickor. På sitt praktiska pass kommer han lära ut hur man gör en analys av målvakterna och hur man tränar vidare på det som behöver tränas på.
 

GÖTEBORG
Gullbergs Strandgata 36A

411 04 Göteborg

SKÖVDE
Gustav Adolfs gata 49

541 45 Skövde

KARLSTAD
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

This is a mailto link

Bankgiro: 5500-8643
Org.nr.: 857200-6750

SOCIALA MEDIER

Facebook_vit.svgInstagram_vit.svgLinked_vit.svg