Hem / Förbundet / Nyheter / Hur tar du dig till hallen?

Hur tar du dig till hallen?

Svenska Handbollförbundet deltar i ett hållbarhetsprojekt i syfte att minska antalet resor med hög klimatpåverkan och samtidigt öka tillgängligheten inom idrottsrörelsen. Nu behöver vi din hjälp.

Nu ber vi dig som är aktiv, förälder, ledare, domare, funktionär och/eller förtroendevald inom förening eller specialidrottsförbund att fylla i vår enkät och hjälp oss med att kartlägga idrottsrelaterade resor och transporter: https://www.cero.nu/survey/?id3=1632748966   

Att idrotta innebär ofta att resa såväl lokalt som över hela landet och världen till träningar, turneringar och mästerskap. Målet med projektet, som kallas ”Double impact - minskade utsläpp och ökad tillgänglighet inom idrottsrörelsen", är att hitta bättre och mer inkluderande sätt att resa och transportera på framöver. Resultatet av projektet kommer att paketeras för bli användbart för alla idrottsförbund.

Projektet drivs av Riksidrottsförbundet tillsammans med Svenska Handbollförbundet, Svenska Orienteringsförbundet samt Svenska Ridsportförbundet och finansieras av Vinnova (Sveriges innovationsmyndighet).    

Enkäten är öppen november ut och du som fyller i den gör det helt anonymt. 

Tack för ditt bidrag för ett mer hållbart idrottande. 

Mer om projektet kan du läsa här: https://www.svenskhandboll.se/Nyheter/HandbolliSverige/idrottsresorskablimerhallbaramedhjalpavinnovationsstod/

GÖTEBORG
Gullbergs Strandgata 36A

411 04 Göteborg

SKÖVDE
Gustav Adolfs gata 49

541 45 Skövde

KARLSTAD
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

This is a mailto link
031-707 18 90

Bankgiro: 5500-8643
Org.nr.: 857200-6750

SOCIALA MEDIER

Facebook_vit.svgInstagram_vit.svgLinked_vit.svg