Hem / Utbildning / Spelarutbildning (SU) / SU 08 Handboll Väst / Tema 1 - anmälan öppen

Tema 1 - anmälan öppen

Nu är det äntligen dags för tema 1 i spelarutbildningen för spelare födda 08 i Väst. Alla spelare som vill är välkomna att vara med på denna utbildning!

Syftet med spelarutbildningen är att utbilda våra handbollsspelare inom vårt nya distrikt i enlighet med Svenska Handbollförbundets Spelarutbildning 2.0. Spelarutbildningen är dels en möjlighet att lära nytt, dels en möjlighet att stämma av vad man ska kunna i åldrarna 13-15 år och dels förberedande inför kommande Riksläger som vi hoppas att ett antal av våra spelare kommer att delta på. Spelarutbildning består i grunden av 8 st träffar där vi går igenom 8 olika teman enligt Svenska Handbollsförbundets upplägg med Spelarutbildningen 2.0. Läs mer om spelarutbildningen >>

Efter att vi fått in anmälningarna görs en gruppindelning där vi blandar spelare från alla lag, dock kommer du som spelare aldrig vara ensam från din förening (med undantag om det bara är en spelare anmäld). Efter gruppindelningen är gjord får spelarna reda på var de ska åka för sin utbildning (med fokus på att alla ska ha rimliga avstånd att resa). Då kommer det även komma mer information om allt kring utbildningen. Redan nu kan vi säga att varje spelare ska ha med en boll till träningen, märk gärna även bollen.

Spelaren eller målsman anmäler spelaren i fråga.

Innehåll Tema 1
Utespelare: Individuell försvarsteknik.
Målvakt: målvaktens grunder.

Utbildningen i Väst
Utbildningsträffarna sker på olika ställen i hela distriktet och platserna varierar från gång till gång. Tiderna kan variera mellan orterna men passen kommer att vara ca 3,5-4 h per grupp. Efter att vi fått in anmälningarna görs en fördelning där spelarna får reda på var de ska åka för sin utbildning (med fokus på att alla ska ha rimliga avstånd att resa). Då kommer det också att komma mer information om allt kring utbildningen.

Anmälan

Anmäl dig till P08 1 oktober >>

Anmäl dig till F08 2 oktober >>

Spelaren eller målsman anmäler spelaren i fråga, och betalar direkt vid anmälan. 
Avgift: 120 kr Återbud: Återbud lämnas till Handbollförbundet Väst via länken >>. Återbud som lämnas in på rätt sätt (via länken) fram till en timme innan träningen, får full återbetalning.
Sista anmälningsdag: söndag 11 september. 

Kommande teman
Alla spelare kommer att anmäla sig till varje tillfälle separat. Anmälan till varje tillfälle finns ute ca 5-6 veckor innan tillfället. Anmälan mejlas ut till alla lagansvariga samt publiceras på vår hemsida och i våra sociala medier (Facebook och Instagram). Så håll utkik!

P08
11 december - tema 2
28 januari - tema 3-4
5 mars - tema 5
1 april - tema 6 

F08
10 december - tema 2
29 januari - tema 3-4
4 mars - tema 5
2 april - tema 6

Kläder
Är du intresserad av att köpa Handboll Väst kläder? Då kan du göra det via Stadium: https://www.stadium.se/foreningar/2173002

Mer information
Vi finns även i sociala medier.
Facebook: https://www.facebook.com/handbollvast
Instagram: https://www.instagram.com/handbollforbundetvast

 

GÖTEBORG
Gullbergs Strandgata 36A

411 04 Göteborg

SKÖVDE
Gustav Adolfs gata 49

541 45 Skövde

KARLSTAD
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

This is a mailto link

Bankgiro: 5500-8643
Org.nr.: 857200-6750

SOCIALA MEDIER

Facebook_vit.svgInstagram_vit.svgLinked_vit.svg