Hem / Utbildning / Spelarutbildning (SU) / Spelarutbildningsinstruktörer

Spelarutbildningsinstruktörer

Handboll Väst vill bidra till att vi utvecklar duktiga handbollstränare i regionen och har följande uppdrag för dig som vill vidareutvecklas som handbollstränare genom förbundets verksamhet. För att kunna genomföra våra spelarutbildningar behöver vi duktiga och engagerade instruktörer.

Som instruktör på förbundets spelarutbildning driver du tillsammans med andra instruktörer i ett team spelarutbildningen. Du har i detta ett centralt beslutat koncept från SHF och driver spelarutbildningsdagarna för en årskull. Vi rekommenderar denna nivå för dig som har gått TU 1 - 3 och du får här möjlighet att träna spelare utanför din egen hemmaklubb under 8 tillfällen under ca 1 års tid. I steg två ska spelarna utvärderas och tillsammans med förbundskaptenen skapar du laget som ska företräda Handboll Väst i Sverigecupen. Du kan även genom denna roll få en assisterande roll för ett av Handboll Väst lag på Sverigecupen och senare även roll som Förbundskapten.  

För spelarutbildningen så söker vi också dig som är utbildad målvaktsinstruktör då vi alltid har ett eget utbildningsfokus på målvakterna som deltar i utbildningen.

Förbundskapten 
Som förbundskapten för ett distriktslag ansvarar du för laguttagning och coachning i Sverigecupen. Du ansvarar för att vid uttagningstillfällena i slutet av spelarutbildningen ta ut det lag som ska spela i Sverigecupen. Detta uppdrag är för dig som har varit tränare något år och ska ha påbörjat minst TU 3. Du ska vara intresserad av talangutveckling och ha intresse av att bidra till resultatmässig framgång för våra föreningar och distriktslag i tävlingsmatcher. 

Båda uppdragen bidrar förutom till att din egen utveckling möjlighet att utveckla ditt nätverk bland handbollsledare på regional och nationell nivå.  

För att vara aktuell agerar du utifrån SHF:s grundsyn på ledarskap samt kan lämna in ett polisutdrag för arbete med barn och ungdomar.  

Vi söker löpande intresserade personer som vill vara instruktörer för spelarutbildningen. Just nu söker vi instruktörer för 08-kullen. Till ansökan >>

Kontakta kansliets spelarutbildningsansvariga för mer information, till kontaktuppgifter >>

GÖTEBORG
Gullbergs Strandgata 36A

411 04 Göteborg

SKÖVDE
Gustav Adolfs gata 49

541 45 Skövde

KARLSTAD
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

This is a mailto link

Bankgiro: 5500-8643
Org.nr.: 857200-6750

SOCIALA MEDIER

Facebook_vit.svgInstagram_vit.svgLinked_vit.svg