Hem / Utbildning / Nyheter / Vi söker ledare för 07 till spelarutbildningen

Vi söker ledare för 07 till spelarutbildningen

Vill du vara med och utbilda handbollsspelare på distriktsnivå? Vi söker nu förbundskaptener, assisterande förbundskaptener, instruktörer och målvaktstränare.
Vill du vara med och utbilda handbollsspelare på distriktsnivå? Handbollförbundet Väst söker nu olika roller för Svenska Handbollförbundets projekt Spelarutbildning 2.0. Det är främst en spelarutbildning som efterhand resulterar i uttagning inför SverigeCupen. Om du är intresserad, anmäl dig i formuläret för intresseanmälan >>
 
Uppdraget innebär att du ska vara med under hela perioden från start till mål för spelarutbildningen, som kommer pågå under ca 1 år. 
 

Roller

- Förbundskaptenen har det övergripande ansvaret för samtliga läger/träningar för aktuell åldersgrupp. Förbundskaptenen ansvarar även för uttagning av truppen i dialog med assisterande förbundskapten och målvaktstränare.
- Assisterande förbundskapten tillsätts också till truppen och deltar och bistår förbundskapten med hjälp på och mellan samtliga tematräningar utifrån behov. 
- Instruktörer tillsätts till träningsgruppen utifrån överenskommet behov. Önskar du vara instruktör på utvalda delar/teman så ser vi fram emot att höra av dig.
- Målvaktstränare tillsätts en per distriktslag och delar på varje tematräning och ansvarar för målvaktsträningen. Målvaktstränaren bistår förbundskaptenen med hjälp utifrån behov under och mellan tematräningarna.
 

Utbildningskrav

- För att vara förbundskapten ser vi att denne som lägst har påbörjat en TS2 utbildning (TU4-utbildning).
- För assisterande förbundskaptener och instruktörer ser vi gärna att denne som lägst har en genomförd Bas-utbildning (TU1) men även gärna påbörjat en TS1-utbildning (TU2). 
- För målvaktstränare ser vi att ni har genomfört minst första steget på SHF:s målvaktsutbildning.
- Har du motsvarande utbildning så är du även välkommen med din ansökan så får vi göra en bedömning.
 
För alla roller är det obligatoriskt att visa upp belastningsregister (för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg). Mer information finns på Svenska Handbollförbundets hemsida >>
 
Preliminära datum hösten-våren 2021/2022
F-07: 23-okt, 11-dec, 27-mar
P-07: 09-okt, 12-dec, 20-mar
 
Vid frågor, kontakta This is a mailto link.
 
Skicka in din intresseanmälan senast 31 augusti, i formuläret för intresseanmälan >>

GÖTEBORG
Gullbergs Strandgata 36A

411 04 Göteborg

SKÖVDE
Gustav Adolfs gata 49

541 45 Skövde

KARLSTAD
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

This is a mailto link
031-707 18 90

Bankgiro: 5500-8643
Org.nr.: 857200-6750

SOCIALA MEDIER

Facebook_vit.svgInstagram_vit.svgLinked_vit.svg